top of page

Huisreglement

Wat bieden we aan?

Al de behandelingen zijn niet medisch van aard. Hiervoor verwijzen wij u door naar uw arts om gerichte behandeling te krijgen.

 

Wat moet ik weten voor ik reserveer?

La Mariposa werkt enkel op afspraak. Dit om de behandelingen in alle rust te laten verlopen. Een afspraak maken kan op verschillende manieren: per telefoon,  of online via de  website. Kan ik tijdens een behandeling jouw oproep niet beantwoorden. Gelieve dan een berichtje achter te laten op de voicemail met jouw gegevens, en ik bel zo snel mogelijk terug. Je bent bij ons van harte welkom en wij proberen je zo snel mogelijk te voorzien van een afspraak. Wij doen er alles aan om wachttijden te voorkomen en iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. Boek wel tijdig je afspraken want agenda vol =  agenda vol 

 

Hoe werkt de betaling?

 U kan cash en via payconiq betalen. Uitstel van betaling is niet mogelijk, je betaalt op het einde van elke behandeling.

 

Ik heb gereserveerd, kan ik annuleren?

Gemaakte afspraken kan u minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, of bij niet komen opdagen zonder te verwittigen zal het volledige bedrag van de  geboekte behandeling in kosten worden gebracht. Annuleren kan enkel via telefoon.

Wat moet ik doen voor mijn afspraak?

Hou er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.

 

Hoe verloopt mijn afspraak?

. Gelieve steeds op tijd aanwezig te zijn voor jouw afspraak. Niemand wacht graag. Ook niet de klant die na u staat ingepland. De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrijgehouden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn, gaat deze tijd van de behandelduur af. Bent u meer dan 10min. te laat? Dan zijn wij genoodzaakt uw afspraak te annuleren, en de prijs van de behandeling aan te rekenen. Bent u te vroeg, wacht dan even in uw wagen tot het tijd is.

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de huisregels en annuleringsvoorwaarden.

 

Wat kan niet?

La Mariposa geeft GEEN erotische massages. Gelieve hier ook niet naar te vragen.

Gsm wordt stil gezet, om uw rust niet te verstoren,

 

Wat met mijn privacy en comfort?

Massages worden gegeven met wederzijds respect,  hierdoor worden de lichaamsdelen die niet gemasseerd worden steeds afgedekt met een handdoek.

Het is voor beiden comfortabeler dat u uw ondergoed aanhoudt.

Let wel op dat er met olie gewerkt wordt en deze slecht uitgewassen kan worden.

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

Nog enkele afspraken

  1. Elke klant wordt behandeld met de nodige discretie. Hier wordt er niet geroddeld. Wij houden ons met plezier aan het beroepsgeheim. Er hangt een positieve en rustgevende sfeer in het salon.

  2.  Wij respecteren uw vrijheid, waardigheid, en medisch geheim.

  3. Hygiëne staat bij ons op de eerste plaats. Wij werken zeer hygiënisch en uitsluitend met professionele en goede producten. 

 

Cadeaubonnen.

Cadeaubonnen worden nooit omgeruild in cash.

Deze zijn tevens één jaar geldig.

Koop heel gemakkelijk online uw cadeaubon: klik hier

Bent u tevreden? Vertel het verder.

Bent u niet tevreden? Vertel het ons, en wij zoeken samen met u naar een oplossing!

bottom of page