top of page
images (3).jfif


Gelaatsverzorgingen en huidverbetering

Ga voor niets minder dan de mooiste versie van uw huid

Een goede verzorging van het gelaat is erg belangrijk, vooral omdat we dagelijks geconfronteerd worden met ons wisselvallig Belgisch weertje. Nu eens koud, dan weer zonnig, vaak regen, soms sneeuw… erg goed voor de huid is het niet.

Om ons hier tegen te beschermen is het belangrijk dagelijks het gezicht te reinigen en te verzorgen en maandelijks een diepe en intense gelaatsverzorging te laten doen. Dat laatste helpt bovendien het verouderingsproces tegen te gaan.

De gelaatsverzorgingen die ik toe pas zijn zeer ontspannend, diep reinigend, verzorgend, werken op huidverbetering, en worden aangepast aan uw huidtype.

 Skin care                                               €60.00

B&B Verzorging , huidreiniging, scrub, aangepast  serum ampul, massage, aangepast masker, dagcrème

  Level up Skin Care                               €70.00

B&B Verzorging,  huidreiniging, bijwerken van wenkbrauwen, scrub, massage, aangepaste serum ampul, alginaatmasker, dagcrème

Belensa Calming Treatment                 €70.00

High Level verzorging, ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Belensa Boost Treatment                     €90.00

High Level verzorging, ideale anti-age huidverbetering 

Ontworpen voor de specifieke behoeften van een rijpe of vermoeide huid, onthult deze sterk herstellende en herstructurerende behandeling een meer egale teint en een vollere en gladdere huid.

Time To Glow                                         €65.00

Krachtige antioxiderende behandeling voor een gezonde en stralende teint. Deze behandeling komt met een  intensief bubble masker.

Microdermabrasie

Dermaplaning

LED Licht therapie

bottom of page