top of page

Alcohol coaching
€50.00

Alcoholcoaching is een persoonlijke en kortdurende vorm van verslavingshulp. Het is geschikt voor mensen die hun alcoholprobleem snel en effectief willen aanpakken.

In gesprekken maak ik u bewust van uw drankgebruik en de onderliggende problemen. Ik stel u vragen, confronteer u, daag u uit en help u antwoorden en oplossingen te vinden. In mijn werk kies ik voor een frisse en open benadering.

Voordelen van alcoholcoaching

  • Alcoholcoaching is individueel en anoniem. Omdat iedereen en elk alcoholprobleem anders is, stel ik een persoonlijk behandelplan op.

  • U heeft niet met meerdere behandelaars te maken. Ik ben u enige coach en ik ga vertrouwelijk met uw informatie om.

  • Ik ben niet alleen uw coach, maar ook ervaringsdeskundige. Ik weet wat u doormaakt als u besluit uw alcoholprobleem aan te pakken en kan u daardoor beter ondersteunen.

  • Alcoholcoaching heeft een hoog slagingspercentage. Ruim 80% van de cliënten stopt binnen twee weken met drinken.

  • Er is geen wachtlijst. U kunt op zeer korte termijn op gesprek komen, zodat u direct uw alcoholprobleem gaat aanpakken.

  • U komt op gesprek wanneer het u uitkomt. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend. Als client maakt u gebruik van de steuntelefoon, als u steun nodig heeft

 

De alcohol coaching wordt  gedaan door onze consulent Flor, die zich hier aan u voorstelt:

k ben Flor,

In 2006 nam ik mijn beste beslissing ooit. Ik ben gestopt met drinken.

Nu help ik ander mensen om ook terug hun leven op de rails te krijgen, om ook te stoppen met drinken. Want als ik het kon, kan jij het ook.

Ik reik je graag de helpende hand om je weg terug te vinden naar een gelukkig alcoholvrij leven.

www.flor-alcoholcoach.com

bottom of page